Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

A YUM nem más mint a tudomány a szilikonban, a titkos molekuláris összetevő a cég minden egyes plasztik termékében. Ez egy természetes enzim alapú alkotórész, melyet extra sóval impregnálnak, s ami egy távcsali hatású étvágyfokozó.

Mi az a Live Prey Technology?
A Live Prey Technology (LPT) azért felelős, hogy a műcsaliból olyan mértékben távozzanak a távcsal-hatású anyagok, mint a valódi sebesült kishalból. Egyetemi kutatások bizonyítják, hogy a sérült táplálékhal olyan enzimeket bocsát a vízbe, melyeket a ragadozó halak képesek felismerni, és számukra vonzó hatással bír. Ha a műcsaliból hasonló illat árad, a ragadózó számára ismerős lesz és a lehetséges táplálék képe rémlik fel előtte. Az eredménye az azonnali kapás lesz!

 


Több konkurens termék is azzal "büszkélkedik", hogy illatosított" a műcsalija, vagy távcsali-hatású. Ezek az illatosítók jobbára mesterséges aromák, vagy hallisztes összetevők. Hatásukban meg se közelítik a valódi enzimeket, sőt, időnként épp az ellenkező hatást érik el, mint szeretnénk.

A ragadozóknak, mint a süllő, a harcsa, a csuka, vagy a fekete sügér kifejezetten jó a szaglása. Sokkal érzékenyebbek, mint más halfajok, nem beszélve az emberről. Ráadásul a víz 800-szor sűrűbb, mint a levegő, így a vízben sokkal tovább maradnak meg benne az ízek. A halak kemoreceptorai folyamatosan készek arra, hogy táplálékra utaló illatokat fedezzenek fel, de ugyanúgy alkalmasak arra, hogy a kellemetlen illatoktól távol tartsák tulajdonosukat.

 

Még erőteljesebb csalogató hatás
Laboratóriumi tesztek bizonyítják a YUM képességeit. Tény, hogy független tesztkörülmények között sorozatosan bizonyítást nyert, hogy a halak tovább hajlandók a szájukban tartani a YUM műcsalikat, mint a konkurens szilikon csalikat. - a YUM segít abban, hogy több halat fogjunk!