Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

A horgászcikk-gyártás technológiája folyamatosan fejlődik. Az ok egyszerű, minél több halat foghassunk mi, horgászok. Ez az amiért folyamatosan gyakorlunk, ez, amiért állandóan lépést tartunk az újdonságokkal, és rengeteg időt és pénzt áldozunk. Pontosan ezért dolgoznak az XCalibur mérnökei is, hogy időről időre olyan újdonságokkal lepjék meg a horgászokat, mint a Tx3 drillingek, vagy a VMC® InLine Technology™. Köszönhetően a kiterjesztett kutatásnak és fejlesztésnek az XCalibur folyamatosan képviseli a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő minőséget, anyagválasztást, színeket és formákat, hogy a horgászok állandó elégedettséggel használhassák termékeinket.

Az XCalibur wobblerek a legújabb eljárással készülnek, a legtartósabb és legfogósabb műcsalik közé tartoznak a piacon. Mind a külső kialakítás mind a belső tartósság tekintetében a legújabb vonalat képviselik. Ez ma már alapvető elvárás, akát a kis sügereket, akár a legnagyobb tengeri halakat űzi az ember. Miután meggyőződik wobblereink hatékonysága, fogóssága felől, ezek lesznek az első műcsalik, amit mindig fel akar majd kötni a zsinórja végére.

A wobblerek külső kialakításában ha kell a valósághű utánzatokat készítjük el nagy gonddal, de ha arra van szükség, legjobb fantázia-színekkel állunk elő, hogy a kapás ne maradhasson el.

 

 

 

 

Realisztikus, 3D szemeket kapnak a műcsalik, melyek nagyon fontos szerepet játszanak a kapások kialakulásában. A vízben a wobblereink hibátlanul mozognak. Nincs semmi kifordulás, semmi szereptévesztés, a horgász folyamatosan a legjobb minőséget kapja, mert ma már csak ezekkel az eszközökkel lehetünk igazán sikeresek. A legjobb mozgást, a legkifinomultabb csalogató effektust ma már számítógépes analízis nyomán kapják meg a wobblerek, majd a hosszas tesztelés következik a terepen. Csak a minden kétséget kizáróan legjobb a típusok kerülhetnek a vásárlók elé. Nincs szüksége, hogy kérdezzen, ha több halat szeretne fogni, mi elmondjuk hogyan - a teljes XCalibur választékkal.

 

 

 

 

Mi tudjuk, hogy az ördög a részletekben rejlik, ezért is készítünk annyi nagyon fontos, apró kiegészítőt, mint horogtartó karikák, speciális hármashorgok, csörgők és egyéb fontos alkatrészek. Fedezze fel ma, hogy mi lesz a jövő műcsalija!