Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Vásárlási feltételek

Kérjük, hogy olvasd el mielőtt rendelnél a webshopban. Fontos információkat tartalmaz.

 1. Adatfeldolgozás során előfordulhat, hogy admisztrációs hibát vétünk, épp ezért  az oldalon található adatok (árak, leírások, termékfotók)  tájékoztató jellegűek és nem minősülnek  ajánlattételnek a rendelés visszaigazolásáig.
   
 2. Rendelésedet nemcsak a webshopon, hanem  e-mailen (kanalkakft@gmail.com) vagy telefonon (06-30/9545-340)  keresztül is leadhatod. Ez utóbbi két esetben szükség van a  megrendelő nevére, szállítási címére és telefonszámára, illetve egy elektronikus levélcímre. A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk át.
   
 3. A szolgáltatás igénybevételével a felek között szerződés jön létre.
   
  A Kanálka Kft. a megrendeléseket a vevő felé elektronikus úton igazolja vissza.
   
  A vásárló a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.  A vásárló az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A Kanálka Kft. a vásárló által kifizetett összeget legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríti azzal, hogy a vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A vásárlót ezenfelül egyéb költség nem terheli, azonban az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárt köteles megtéríteni.
   
 4. A vásárolt termékeket vagy utánvétes formában futárszolgálattal küldjük a megadott szállítási címre, vagy személyesen veheted át nálunk. Az árak maximum 5 kilogrammos csomagok esetére vonatkoznak, 5 kilogramm fölötti csomag esetén egyedi díjaklkulációt alkalmazunk.
  1. Magánszemélyek esetén:

Házhozszállítás esetén a megrendelt áru ellenértékének kiegyenlítése utánvétellel történik, tehát a csomag értékét a futárnál egyenlíted ki. Belföldre a szállítási költség csomagonként egységesen bruttó 1.600 forint, bruttó 15.000 forint értékhatárig. Bruttó 15.000 forint  fölötti vásárlás esetén ingyenes a házhozszállítás.

 1. Viszonteladók esetén:

Házhozszállítás esetén a megrendelt áru ellenértékének kiegyenlítése utánvétellel történik , tehát a csomag értékét a futárnál egyenlíted ki. Belföldre a szállítási költség csomagonként egységesen bruttó 1.600 forint - bruttó 35.000 forint értékhatárig.  Bruttó  35.000 forint  fölötti vásárlás esetén ingyenes a házhozszállítás.

 1. Telephelyünkön történő személyes átvétel esetén

Ez esetben természetesen nincs szállítási költség. Ekkor az áru ellenértékének kiegyenlítése készpénzben történik, bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.
 

 1. Külföldre történő szállítás esetén egyedi díjkalkulációt alkalmazunk, a szállítási költségről vásárlót írásban értesítjük
 1. A vásárló a Kanálka Kft telephelyén (1186 Budapest, Közdűlő út 46-50.) érvényesítheti kifogásait és igényeit.
  1. A Kanálka Kft. az általa forgalmazott horgászbotokra és horgászorsókra 1 év garanciát vállal, kivéve ha a gyártó ettől eltérően más garanciális időszakot határoz meg. A garanciális javítási igényt a Kanálka Kft. telephelyén (1186 Budapest, Közdűlő út 46-50.) vételi számla, blokk vagy annak másolatának bemutatásával lehet érvényesíteni.
    
  2. Garanciális javítás (alkatrész csere) akkor kérhető, ha a rendeltetésszerű használat során keletkezett hiba, gyártási vagy anyaghibára vezethető vissza.
    
   A horgászorsók és horgászbotok garanciális ideje alatt bármilyen beavatkozást, javítást, karbantartást kizárólag csak a Szakszerviz végezhet.
    
  3. Botalkatrész vásárlásnál, vagy javításnál, ha valamelyik tagot pótolni kell szükség van az egész botra, csak így kerülhető el az esetleges illesztési probléma. Az orsók házának megbontása, a csavarfejek széthajtása a garancia azonnali elvesztését vonja maga után.
    
  4. Nem minősülnek garanciális hibának, a nem anyaghibából származó alábbi meghibásodások:
   • a feeder és picker rezgőspicc törése
   • orsótalp törés illetve az orsótartó menetének megszakítása
   • gyűrűtalp és gyűrűbetét törés és lakkrepedés
   • horgászruházat cipzárának meghibásodása, a ruha anyagának kilyukadása
   • a csizmák, mellcsizmák és combcsizmák kilyukadása
     
  5. Szerviz szakvéleményével kapcsolatban felmerülő vita esetén a vásárló által fogyasztóvédelmi minőségi vizsgálat kérhető, melynek költségét a vizsgálati eredményként jogosnak minősített reklamáció esetén a  Kanálka Kft. megtéríti, továbbá a vizsgálat eredményét elfogadja.
    
 2. A weboldal és a webáruház üzemeltetője a Kanálka Kft.
  Székhely: 1164 Budapest, Bóbitás út 32/3.
  Telephely, levelezési cím: 1186 Budapest, Közdűlő út 46-50.
  Cégjegyzékszám: 01-09-896290
  Adószám: 14266894-2-42
  Bank:  Budapest Bank, 10103881-11640200-01001002
  E-mail: kanalkakft@gmail.com