Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Lassan kezdődik a csukázás - Spinnerbait a legjobb választás!

  •  Cikkek, tesztek
  • 2015-09-28 00:00:00
A rivaldafényben: Booyah Tandem Blade spinnerbait
Booyah Tandem Blade prémium kategóriás spinnerbait: minőségi Mustad Ultra Point horgok, rozsdamentes acélváz, igazi ékszernek minősülő kanalak, 3D realisztikus piros szemek, 50 szál Bio-Flex szilikon szoknya exkluzív színekben.

Mindenkit ért már az a kellemetlen meglepetés horgászat közben, hogy az olcsó spinnerbait miatt vesztett el halat: vagy a csali alkotóelemei mondták fel a szolgálatot, vagy a horog nyílt ki, esetleg megsérült a drót...Bosszantó!

 

Booyah Tandem Blade-t kifejezetten okos horgászok tervezték: prémium kategóriás spinnerbait. Minőségi Mustad Ultra Point horgok, rozsdamentes acélváz, igazi ékszernek minősülő kanalak, 3D realisztikus piros szemek, 50 szál Bio-Flex szilikon szoknya exkluzív színekben jellemzi ezt a spinnerbait-et. 

 

Booyah Tandem Blade

Chartreuse

Chartreuse Perch

Chartreuse White Shad

Chartreuse Shad

Gold Shiner

Perch

Satin Silver Glimmer

Silver Shad

Silver Shiner

Snow White

White Chartreuse

 

 

Itt tudod megtekinteni a teljes Spinnerbait kínálatot!

 

 

 

Megosztás
Van már ötleted karácsonyra?
Van már ötleted Karácsonyra? Nincs???? Nekünk van! Lindy fishing Handling Gloves
   2015-11-24    Cikkek, tesztek
Fogj több csukát spinnerbaittel!
Ugyan még március végéig csuka tilalom van, de nem árt már idejében felkészülni a tilalom végére: fogj több csukát, használd a Lindy Muskie Tandemet! Hogy hogyan azt cikkünkből megtudhatod.
   2014-03-03    Cikkek, tesztek
Spinnerbait csalikkal hazai vizeken
A spinnerbait csalik már jó pár éve kaphatóak a hazai piacon, habár elterjedtségük és népszerűségük meg sem közelítik a nyugati országokra jellemző mértéket. Ezek a különleges hibrid műcsalik a tengerentúlon minden pergető horgász alapfelszerelésének részei; az amerikai piacon...
   2012-04-19    Cikkek, tesztek