Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

A Booyah Pad Crasher megérkezett!

  •  Cikkek, tesztek
  • 2011-11-28 00:00:00
A Booyah Pad Crasher egy forradalmian új felszíni műcsali. A rendkívül élethű béka utánzat sokban eltér hasonló társaitól. Teste üreges, anyaga pedig rendkívül puha. Egy darab kétágú rejtett horoggal szerelték, ami csak a test összenyomása esetén kerül felszínre. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy minden felszíni akadályon könnyedén és biztonságosan lehessen átvezetni, ugyanakkor ha ragadozó támad csalinkra, garantált az akadás.

A műcsali hasa rendkívül különleges csónakszerű kidolgozású, ami nagyban hozzájárul tökéletes felszíni akciójához. Emellett a dupla horog mindkét oldalán súlyt helyeztek el benne a könnyebb dobhatóság és stabilitás érdekében. Ezt a béka imitációt ugráltathatjuk lassan a felszínen, vagy vezethetjük a hagyományos „sétálós” stílusban is. Realisztikus kidolgozásnak, élénk színeinek és könnyen kezelhető attraktív mozgásának köszönhetően a Booyah Pad Crasher a leghatékonyabb felszíni béka a piacon.

 

Kapcsolódó termék:

Booyah Pad Crasher

Megosztás
Pad Crasher Videó
                                                                                                                       
   2017-09-01    Cikkek, tesztek