Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

 

A Booyah nem tartozik a legrégebbi márkák közé a műcsali-piacon, de a hírnév, amit kivívott magának -elsősorban a fekete sügeres horgászok körében-, messze nagyobb, mint a legtöbb, sokkal régebben alapított vetélytársáé. A számos, rangosabbnál rangosabb versenysiker után, 2008-ban a márka felért a csúcsra, aminél (Amerikában) nincs feljebb. A legrangosabb, regionális BASS versenyek győztesei meghívásos alapon vehetnek részt a Bassmaster Classic sorozaton. Ez a versenyek versenye, ha úgy tetszik a bajnokok ligája. Egy háromnapos sorozat, melynek a végén kihirdetik a győztest. A 2008. évi Bassmaster Classicot a Lake Hartwell-en Alton Jones nyerte, mégpedig a Booyah műcsaliknak köszönhetően.

 

Az 500.000 USD fődíj mellett a verseny preztízse a legeslegnagyobb. Nem véletlenül van a díszes trófeára hatalmas betűkkel ráírva, hogy "World Champion". A TV-társaságok tolonganak, a szponzorakat sem kell vadászni, az érdeklődés hatalmas. Minden versenyző álma, hogy egyszer megnyerje ez a versenyt, de ez csak nagyon keveseknek adatik meg, és évente csak egy alkalommal.

A Boyah sok-sok éven át tökéletesítette a csalijait, több ezer óra tesztelés, tapasztalatgyűjtés van abban a tudásbázisban, amit felhalmoztak. Mindenféle víztípusra, körülményre kínálnak igen versenyképes alternatívát. Sok Booyah műcsali bokorugró, vagy védett horoggal készül, hogy akár a sűrű növeényzetből is kivarázsolja a kapitális halat.

A termékpalettán számos jig (ólomfejes horoggal ellátott műcsali), buzz, és egyéb kreatúra szerepel. Több modell is ötvözi a softbait-ek és a spinnerbait-ek legnagyobb előnyeit. Jó pár modell esetében összetett, combo csalikról beszélhetünk, ahol különféle szoknyák, és egyéb gumitestek kombinálódnak támolygó vagy forgó fém kanalakkal.

A választék óriási, ebben próbálunk meg segíteni eligazodni.